0
sync logo

ת"י 1220 עוסק ממש בהצלת נפשות – ולא על דרך המליצה.

תקן זה קובע את הסטנדרטים למערכות גילוי אש משלל סוגים. התקן מעודכן מעת לעת, ומכיל מספר חלקים – כל אחד מהם מטפל בהיבט אחר של המערכות הללו, התקנתן ותחזוקתן.

מכיוון שמדובר במערכות קריטיות לחיי אדם בארגון – יש לעבור את הליך ההסמכה בסיוע מומחים בעלי ניסיון לתקן זה.

מה זה HACCP ?

תקן HACCP מגדיר תנאי ייצור נאותים בתעשיית המזון, במטרה להפחית סיכונים, להתמקד במניעתם, ולהבטיח לצרכנים מוצרים בטוחים לשימוש.

לפי חוק הגנה על בריאות הציבור (מזון), התשע"ו -2015, יצרני מזון מחויבים להחזיק "אישור ייצור נאות"- תקן HACCP או תקן GMP, לגבי סוגי מזונות מסוימים הקבועים בתקנות.

מפעל לייצור בשר / דגים לא יהיה חייב באישור ייצור נאות אם מיושמת לגביו תכנית בטיחות מזון - לחץ לבלוג בנושא.

תקן בטיחות מזון

תקן HACCP קובע דרכי פעולה לניהול איכות בכל היבטי הייצור של מוצרי המזון – משלב הטיפול בחומרי הגלם, עבור בייצור, ועד שלבי האחסון והאספקה ללקוח הקצה. לקוחות רבים ברחבי העולם יודעים לזהות את סמל התקן לבטיחות מזון, ומרגישים ביטחון רב יותר כאשר הם רוכשים מוצרי מזון מיצרנים ומשווקים הנושאים את תו האיכות הזה. 

תקני בטיחות מזון אלו נקבעו על ידי הארגון הבינלאומי לתקינה (International Organization for Standardization) והוא נבחן מחדש ומעודכן מעת לעת. התקן נועד להטמיע, לשמר, ולשפר באופן מתמיד את איכות תהליכי הייצור והמוצרים של ארגונים בתעשיית במזון – ללא תלות בגודלם. סינק פרויקטים צברה מומחיות וניסיון רב בהטמעת התקן במגוון ארגונים וחברות.

לחץ למידע על תקן ISO 22000

מהו תקן ISO 22000?

תקן ISO 22000 / FSSC 22000 מגדיר תהליכי ייצור בתעשיית המזון, במטרה להפחית סיכונים, להתמקד במניעתם, ולהבטיח לצרכנים מוצרים בטוחים לשימוש.

תקני בטיחות מזון אלו נקבעו על ידי הארגון הבינלאומי לתקינה (International Organization for Standardization) והוא נבחן מחדש ומעודכן מעת לעת. התקן נועד להטמיע, לשמר, ולשפר באופן מתמיד את איכות תהליכי הייצור והמוצרים של ארגונים בתעשיית במזון – ללא תלות בגודלם. סינק פרויקטים צברה מומחיות וניסיון רב בהטמעת התקן במגוון ארגונים וחברות.

תקן ISO 22000 קובע דרכי פעולה לניהול איכות בכל היבטי הייצור של מוצרי המזון – משלב הטיפול בחומרי הגלם, עבור בייצור, ועד שלבי האחסון והאספקה ללקוח הקצה. לקוחות רבים ברחבי העולם יודעים לזהות את סמל התקן לבטיחות מזון, ומרגישים ביטחון רב יותר כאשר הם רוכשים מוצרי מזון מיצרנים ומשווקים הנושאים את תו האיכות הזה.

 

לחץ למידע על תקן HACCP

ת"י 9301 הינו תקן ישראלי העוסק ביישום מערכות איכות ובטיחות במערך התחבורה והתעבורה היבשתי של הארגון.

מהותו של תקן 9301 בתחום הבטיחות היא לפעול ולשפר את מצב בטיחות הנהגים, הדרכים ועוברי אורח בישראל ע"י הטמעת הנחיות המותאמות לחקיקה ולתקינה הישראלית, אשר נוסחו בשיתוף עם משרד התחבורה, ומאפשרות לכל ארגון אשר מפעיל מערך כלי רכב לעמוד על איכות ובטיחות התנהלותו.

תקן איזו 9301 מאגד בתוכו את תקן ISO 9001, OHSAS 18001 ותקנות נוספות בהתאם לדרישות משרד התחבורה.

צרו קשר
cross
0
    Empty cartBack to shop